Aktier för nybörjare

En introduktion för att komma igång

Nyfiken på aktier men du vet inte var du ska börja? Vill du investera i aktier men minska risken att förlora dina pengar? Undrar du är det är bäst att köpa och sälja men är alltid rädd att du gör fel? Då är detta en snabbkurs för dig!

I den här kursen delar jag, Sandra Bourbon, med mig av vad jag lärt mig sedan 2015 då jag startade Framtidsfeministens jämställda aktieportfölj. Och ja: kursen är helt gratis!


Målet med kursen: Få en introduktion till aktier så att du kan komma igång. Efter kursen kommer du kunna sätta den där bessewissern på plats som alltid skryter som hur mycket pengar hen tjänat på aktier men du alltid misstänkt att det bara är halva sanningen. Du kommer känna dig lugn när börsen svänger kraftigt och veta hur du ska agera. Du kommer känna dig stolt att du äntligen tagit första steget mot att formulera din aktiestrategi, vilken kommer hjälpa dig att lyckas med aktier.Lektionernas upplägg varierar från videos, demos, quiz och läsa text. Efter avslutad kurs tilldelas du ett diplom.Kursen passar dig som

  • Är nyfiken på aktier
  • Vill vara mer aktiv än att spara i fonder
  • Vill investera i aktier men inte vet var du ska börja
  • Har tröttnat på att känna sig dum när andra börjar prata aktier


Kursen passar inte dig som

  • Vill bli rik snabbt
  • Har det svårt ekonomiskt med t.ex. sms-lån


”Det bästa med kursen var att jag lärde mig nytt – även fast jag har handlat med aktier tidigare. Kursen är mycket tydlig! Jag rekommenderar starkt kursen även för dig som inte är nybörjare på aktier för att förfina din strategi!”

- Erica

 

Din lärare


Sandra Bourbon
Sandra Bourbon

Sandra brinner för en framtid där alla har rätt till sin dröm! Privatekonomi behöver inte vara tråkigt och svårt: det gäller bara att komma igång. När väl pengarna har börjat jobba för dig kan du fokusera på annat!

Sandra är grundare av Framtidsfeministen som investerar i jämställda bolag, är en uppskattad föreläsare inom finans och håller kurser inom privatekonomi, driver bloggen blog.framtidsfeministen.se samt peppar människor i sociala medier att komma igång med sitt sparande.

Sandra tilldelades 2018 pris som en av Sveriges 101 Supertalang av Veckans Affärer och en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer av Resumé.

Följ Framtidsfeministen på Twitter, Facebook, LinkedIn och Instagram och connecta med Sandra på LinkedIn.


 

Vanliga frågor


Hur gör jag om jag har frågor under kursens gång?
För de flesta lektionerna finns en kommentarssektion. Där kan du ställa dina frågor och få svar. Du kan också kontakta kursens lärare direkt via E-mail.
Kan jag gå kursen från min mobiltelefon?
Ja! Du kan logga in på alla dina enheter och göra kursen därifrån det känns bäst. Att titta på en lektion eller två på vägen till arbetet via mobilen är mycket uppskattat.
Behöver jag köpa något analysprogram?
Nej. I kursen visar vi verktyg som är gratis.

Starta nu!