Fonder för nybörjare

Startskottet för att sätta dina pengar i jobb

Får du ångest när andra börjar prata fonder och investeringar? Känner du dig dum när din personliga bankperson försöker sälja på dig fonder? Är du rädd för att förlora pengar på börsen på grund av låg kunskap? Då är detta kursen för dig!

I den här kursen delar jag, Sandra Bourbon, med mig av vad jag lärt mig under de senaste tio åren och hur du skapar en bra bas i dina investeringar genom att månadsspara i en bred fond. Du får ett sparande som blir av och tar minimalt av din dyrbara tid.


Målet med kursen: Att få en introduktion till fonder så att du sedan kan ta steget att börja investera. Efter kursen kommer du ha koll på fonder och veta vad ditt nästa steg är. Borta är mystiken kring börsen och fonder!


Lektionernas upplägg varierar från videos, demos, quiz och att läsa text. Efter avslutad kurs tilldelas du ett diplom.Kursen passar dig som

  • Är nyfiken på fonder
  • Har alla dina sparpengar på ett bankkonto
  • Vill börja investera på börsen
  • Är nybörjare
  • Har gamla fonder sedan tidigare
  • Inte vet var du ska börja


Kursen är inte för dig som

  • Vill bli rik snabbt
  • Redan investerar i aktier och har bra koll på börsen


Din lärare


Sandra Bourbon
Sandra Bourbon

Sandra brinner för en framtid där alla har rätt till sin dröm! Privatekonomi behöver inte vara tråkigt och svårt: det gäller bara att komma igång. När väl pengarna har börjat jobba för dig kan du fokusera på annat!

Sandra är grundare av Framtidsfeministen som investerar i jämställda bolag, är en uppskattad föreläsare inom finans och håller kurser inom privatekonomi, driver bloggen blog.framtidsfeministen.se samt peppar människor i sociala medier att komma igång med sitt sparande.

Sandra tilldelades 2018 pris som en av Sveriges 101 Supertalang av Veckans Affärer och en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer av Resumé.

Följ Framtidsfeministen på Twitter, Facebook, LinkedIn och Instagram och connecta med Sandra på LinkedIn.


 

Läroplan


  En sund privatekonomi
Tillgänglig om dagar
dagar efter anmälan
  Introduktion till fonder
Tillgänglig om dagar
dagar efter anmälan

Vanliga frågor


Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill att du ska vara nöjd! Ge oss gärna feedback genom formuläret i slutet av kursen eller maila oss. Vi finns här för dig!
Är kursen verkligen helt gratis?
Ja! Kursen innehåller inte heller något sponsrat innehåll. Helt gratis!
Hur gör jag om jag har frågor under kursens gång?
För de flesta lektionerna finns en kommentarssektion. Där kan du ställa dina frågor och få svar. Du kan också kontakta kursens lärare direkt via E-mail.
Kan jag gå kursen från min mobiltelefon?
Ja! Du kan logga in på alla dina enheter och göra kursen därifrån det känns bäst. Att titta på en lektion eller två på vägen till arbetet via mobilen är mycket uppskattat.

Starta nu!