Hållbarhetsanalys för aktier

Allt du behöver veta för att komma igång med hållbara investeringar

   Se trailer

RÄDDA VÄRLDEN MED DINA PENGAR

MED SANDRA "FRAMTIDSFEMINISTEN" BOURBON

Brinner du för hållbarhet och vill påverka med ditt kapital, få bra avkastning samtidigt som du vill att dina investeringar stämmer överens med dina värderingar? Då är detta kursen för dig!

Översvämmas du av hållbarhetsdata och har svårt att sortera ut vad som verkligen gör skillnad? Undrar du om det verkligen spelar någon roll att exkludera fossilt från portföljen? Undrar du hur du kan bedöma att ett företag är hållbart på riktigt och inte bara babblar? Har du svårt att komma igång med hållbara investeringar för att det känns för krångligt? Du är inte ensam.

Jag kommer hjälpa dig att reda ut förvirringen - vi går igen det du behöver veta för att lägga till hållbarhet till din aktiestrategi.

I kursen Hållbarhetsanalys för aktier tar jag upp det absolut viktigaste när det kommer till att investera i hållbara bolag. Med korta videos, instruktioner och inspirerande exempel (bland annat från framtidsfeministens jämställda investeringsstrategi) kommer du ha din nya investeringsstrategi och din nya aktieportfölj startade på nolltid så att du kan få bra avkastning på dina pengar samtidigt som du verkar för en bättre framtid och följer dina värderingar.

Planeten kan inte vänta längre - börja påverka med dina pengar idag!


SANDRA BOURBON, DIN LÄRARE

JAG HAR INVESTERAT I HÅLLBARA AKTIER SEDAN 2015. HÄR ÄR HUR JAG KAN HJÄLPA DIG.

Jag har förvaltat framtidsfeministens jämställda aktieportfölj sedan maj 2015 och utklassat börsen sedan start. Idag finns framtidsfemininistens sparbox att investera i via Aktieinvest och är en av de topp 10 mest följda portföljerna av över 200 000 portföljer på Shareville.


Men egentligen ville jag aldrig investera direkt i aktier. Jag letade efter en jämställdhetsfond men hittade ingen som jag var nöjd med. Därför startade jag framtidsfeministens - för att påverka, välja de bolag jag tror på och samtidigt få bra avkastning på mina pengar.

Jag har lärt ut min jämställda investeringsstrategi till tusentals, både privatpersoner, fondbolag och banker.

Hållbara investeringar blir bara viktigare och viktigare. Ni är många som hör av er och ber om hjälp hur ni kan investera hållbart. Det förstår jag - att välja hållbara bolag är en djungel!

Därför har jag skapat kursen Hållbarhetsanalys för aktier, för att hjälpa småsparare som vill lära sig av mitt framgångsrecept - och mina misstag - att skapa sin egen framgångsrika aktieportfölj med fokus på de hållbarhetsfaktorer som är viktiga för just dig.

Hållbarhetsanalys för aktier innehåller allt du behöver för att komma igång hållbara investeringar i aktier. Förutom materialet i kursen, möjlighet att prata och få hjälp av mig och andra kursdeltagare, får du också tillgång till investds hemliga community med andra investerare som är redo att dela med sig av sina råd dig.KURSINFORMATION

DET HÄR FÅR DU I KURSEN HÅLLBARHETSANALYS FÖR AKTIER

Hållbarhetsanalys för aktier har tagits fram för dig som vill påverka med dina pengar, få bra avkastning och investera i bolag som följer dina värderingar. Kursen är för dig som handlat med aktier ett tag och vill börja ta mer hänsyn till hållbarhet i din aktieanalys.

  • Arbeta i din egen takt. Du har tillgång till kursen under ett helt år och gör kursen när du vill och har tid. Kursen är uppdelad i korta lektioner så att du enkelt kan göra en lektion på bussen på väg till jobbet.
  • Gör kursen där det passar dig bäst. Du har tillgång till kursen via alla dina enheter som mobil, platta och dator. Enkelt så att du kan göra kursen på språng eller i lugn och ro.
  • Tydliga uppgifter som garanterar att du kommer GÖRA. Steg för steg, handling för handling, med allt du behöver veta om aktier, hur du tar fram din egen investeringsstrategi för att lyckas med aktier och köper aktierna.
  • Stöttning om du stöter på patrull. Ställ dina frågor direkt i kursen till mig och andra kursdeltagare.
  • Få tillgång till investds hemliga community. Ställ frågor och interagera med andra investdmedlemmar.VAD DU KOMMER LÄRA DIG

HUR DU VÄLJER UT HÅLLBARA BOLAG TILL DIN PORTFÖLJ FÖR EN BÄTTRE FRAMTID

I tre delar kommer du lära dig allt du behöver om:

  • Hållbarhetsbegrepp: Vi reder ut förvirrande hållbarhetsbegrepp och förkortningar
  • Påverka med dina pengar: Hur du bidrar till en bättre framtid samtidigt som du får bra avkastning
  • Hållbarhet och värderingar: Utforska dina värderingar när det kommer till hållbarhet och bestämma vad som är viktigt när det kommer till just dig
  • Börja investera hållbart: Du kommer integrera det du lärt dig i kursen direkt
  • Bonus: Hur jag gör när jag väljer ut bolag till framtidsfeministens jämställda aktieportfölj, steg för stegVEM KURSEN PASSAR FÖR

SMÅSPARARE SOM VILL VERKA FÖR EN BÄTTRE FRAMTID

Kursen Hållbarhetsanalys för aktier är framtagen för dig som vill ta dina aktieinvesteringar till nya höjder med hjälp av hållbarhet.

Du vill få bra avkastning på dina pengar men du vill samtidigt verka för en bättre framtid och följa dina värderingar. Du har handlat aktier under en tid och är redo att ta nästa steg. Du vill inte bara investera utan själv välja ut bra bolag du tror på. Jag är superpepp på att hjälpa dig att komma igång att investera i hållbara så att du kan uppfylla dina drömmar!


Vanliga frågor


Hur gör jag om jag har frågor under kursens gång?
För de flesta lektionerna finns en kommentarssektion. Där kan du ställa dina frågor och få svar. Du kan också kontakta kursens lärare direkt via E-mail.
Kan jag gå kursen från min mobiltelefon?
Ja! Du kan logga in på alla dina enheter och göra kursen därifrån det känns bäst. Att titta på en lektion eller två på vägen till arbetet via mobilen är mycket uppskattat.
Behöver jag köpa något analysprogram?
Nej. I kursen visar vi verktyg som är gratis.
Hur lång tid tar det att slutföra kursen?
Kursens mål är att du ska komma igång med hållbara investeringar. I kursen lägger du också upp en plan för hur du kan utveckla din hållbarhetsstrategi framåt. Kursen tar någon dag att gå igenom första gången och vi rekommenderar att du kommer tillbaka och går igenom den fler gånger för bästa effekt.