Kom igång med aktier

Skapa din aktiestrategi för framgångsrika investeringar

   Se trailer

"Kom igång med aktier ger en väldigt bra översikt, är konkret och förklarar väl fördelarna med att spara i aktier. En mycket bra guide för den som vill börja spara i aktier."

- Mattias Eriksson, författare av storsäljaren Köp Billigt - Sälj dyrt samt portföljförvaltare hos Coeli Asset Management

LÄR DIG ATT FRAMGÅNGSRIKT INVESTERA I AKTIER

MED SANDRA "FRAMTIDSFEMINISTEN" BOURBON

Så du vill ta dina aktieinvesteringar till nästa nivå? Perfekt! Aktier är ett av de bästa sätten att få avkastning på dina pengar samtidigt som det är riktigt roligt.

Men det kan också kännas svårt. Vill du investera i aktier men vet inte hur du ska börja? Är du osäker på om du gör rätt? Har du svårt att formulera din investeringsstrategi, hålla dig till den och bli bättre och bättre? Undrar du när det är läge att köpa eller sälja dina aktier? Har du svårt att ha is i magen och hålla dig till din strategi? Och när du väl köpt dina aktier - hur ser du till att bli bättre och bättre investerare?

Jag kommer hjälpa dig att reda ut förvirringen - vi går igen allt du behöver veta för att lyckas med aktier.

I kursen Kom igång med aktier guidar jag dig steg för steg genom hela processen så att du kan börja investera framgångsrikt i aktier. Med korta videos, instruktioner och inspirerande exempel (bland annat från framtidsfeministens jämställda investeringsstrategi) kommer du ha din nya investeringsstrategi och din nya aktieportfölj startade på nolltid så att du kan få bra avkastning på dina pengar.

Tycker du att aktier är svårt? Då har du gjort helt fel! I den här kursen kommer du igång med aktier och skapar din egen investeringsstrategi för framgångsrik aktiehandel.

Dina pengar väntar på att bli investerade!SANDRA BOURBON, DIN LÄRARE

JAG HAR INVESTERAT I AKTIER SEDAN 2015. HÄR ÄR HUR JAG KAN HJÄLPA DIG.

Jag har förvaltat framtidsfeministens jämställda aktieportfölj sedan maj 2015 och utklassat börsen sedan start. Idag finns framtidsfemininistens sparbox att investera i via Aktieinvest och är en av de topp 10 mest följda portföljerna av över 200 000 portföljer på Shareville.


Men min resa har inte varit spikrak. Jag var rädd för aktier, trodde det behövde vara svårt att investera i aktier och drog mig länge för att skapa min egen aktieportfölj. Jag har under resans gång lärt mig vad som fungerar och inte fungerar. Jag vet vad som krävs för att komma igång.

Jag har lärt ut min jämställda investeringsstrategi till tusentals. Flera hundra personer har lärt sig av mina bästa aktietips för nybörjare i min gratiskurs Aktier för nybörjare.

Men i processen har ni berättat att ni behöver mer stöd och hjälp att skapa er framgångsrika investeringsstrategi för aktier, hålla er till strategin och utvecklas som investerare. Ni vill ha hjälp genom hela processen och kunna bolla era idéer för att veta om ni är på rätt spår.

Därför har jag skapat kursen Kom igång med aktier, för att hjälpa småsparare som vill lära sig av mitt framgångsrecept - och mina misstag - att skapa sin egen framgångsrika aktieportfölj.

Kom igång med aktier innehåller allt du behöver för att formulera din framgångsrika investeringsstrategi och börja investera i aktier på ett sätt som är rätt för dig, inkluderat hjälp i kursen och investds community med andra investerare som är redo att dela med sig av sina råd dig.KURSINFORMATION

DET HÄR FÅR DU I KURSEN KOM IGÅNG MED AKTIER

Kom igång med aktier har tagits fram för dig som vill investera framgångsrikt i aktier. Om du är nybörjare eller vill ta din investeringsstrategi till nästa nivå är detta kursen för dig.

  • Arbeta i din egen takt. Du har tillgång till kursen under ett helt år och gör kursen när du vill och har tid. Kursen är uppdelad i korta lektioner så att du enkelt kan göra en lektion på bussen på väg till jobbet.
  • Gör kursen där det passar dig bäst. Du har tillgång till kursen via alla dina enheter som mobil, platta och dator. Enkelt så att du kan göra kursen på språng eller i lugn och ro.
  • Tydliga uppgifter som garanterar att du kommer GÖRA. Steg för steg, handling för handling, med allt du behöver veta om aktier, hur du tar fram din egen investeringsstrategi för att lyckas med aktier och köper aktierna.
  • Bonusmaterial för att säkra din framgång. Ladda ner och skriv ut arbetsboken för att följa din framsteg.
  • Stöttning om du stöter på patrull. Ställ dina frågor direkt i kursen till mig och andra kursdeltagare.
  • Få tillgång till investds hemliga community. Ställ frågor och interagera med andra investdmedlemmar.VAD DU KOMMER LÄRA DIG

HUR DU SKAPAR EN FRAMGÅNGSRIK INVESTERINGSSTRATEGI OCH HÅLLER DIG TILL DEN

I åtta delar kommer du lära dig allt du behöver om:

  • Hur börsen och aktier fungerar: Jag lär dig det du behöver för att komma igång med aktier.
  • Hur du formulerar din framgångsrika investeringsstrategi för att lyckas med aktier: Du lär dig när det är läge att köpa och sälja, hur du kan använda börspsykologi för att lyckas bättre än de flesta och hur du undviker att förlora pengar.
  • Köper aktierna enligt din nya framgångsstrategi: Jag peppar dig och visar dig steg för steg hur du köper aktierna.
  • Utvecklas till en bättre investerare efter kursen: Vi lägger upp en plan för hur du som investerare kan fortsätta utvecklas för att bli ännu mer framgångsrik!VEM KURSEN PASSAR FÖR

SMÅSPARARE SOM VILL LYCKAS MED AKTIER

Kursen Kom igång med aktier är framtagen för dig som vill börja investera i aktier på ett framgångsrikt sätt.

Du vill få bra avkastning på dina pengar. Du har varit nyfiken på aktier under lång tid. Du vill inte bara investera utan själv välja ut bra bolag du tror på. Jag är superpepp på att hjälpa dig att komma igång med aktier så att du kan uppfylla dina drömmar!


"Det bästa med kursen var peppigheten att verkligen göra och komma till skott. Kursen levererar det den lovar: du kommer skriva din strategi och köpa dina aktier! Sandra har lyckats göra det oöverskådliga hanterligt. Jag rekommenderar kursen för dig som vill komma igång med aktier."

- Lucie Mandaus Stephansen

AKTIER BEHÖVER INTE VARA SVÅRT

Sluta att tänka på att komma igång med aktier och börja idag! Kom igång med aktier guidar dig steg för steg på hela resan att skapa en investeringsstrategi för framgångsrik aktiehandel, köpa aktierna till din aktieportfölj och sätta upp en plan för hur du kan bli bättre och bättre. Ett tryggt aktieägande som gör att du kan sluta tvivla och börja sova gott om natten!

Läroplan


  Introduktion till börsen
Tillgänglig om dagar
dagar efter anmälan

"Med hjälp av kursen har jag finslipat min aktiestrategi och kommer nu att bredda min portfölj och utöka den med fler branscher. Kursen var informativ och konkret, jag är mycket nöjd med mina nya kunskaper!"

- Linda Nilsson

Vanliga frågor


Hur gör jag om jag har frågor under kursens gång?
För de flesta lektionerna finns en kommentarssektion. Där kan du ställa dina frågor och få svar. Du kan också kontakta kursens lärare direkt via E-mail.
Kan jag gå kursen från min mobiltelefon?
Ja! Du kan logga in på alla dina enheter och göra kursen därifrån det känns bäst. Att titta på en lektion eller två på vägen till arbetet via mobilen är mycket uppskattat.
Behöver jag köpa något analysprogram?
Nej. I kursen visar vi verktyg som är gratis.
Hur lång tid tar det att göra kursen?
Räkna med att det tar en vecka att genomföra kursen första gången. Du kommer sedan kunna gå tillbaka för att repetera och bli bättre. Kursen varvar inspiration och kunskap med att du ska göra uppgifter så att du verkligen kommer igång!