Qwzivgytt8mi14qfs1z9

Kom igång med aktier

7 ultimata steg att bli proffs på hållbara investeringar

   Se trailer

Lanseras höst 2020

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att först av alla få veta när kursen går att anmäla sig till!

  Brinner du för hållbarhet men saknar en tydlig investeringsstrategi? Tycker du att fondernas hållbarhetsarbete inte är tillräckligt? Tycker du är svårt att veta hur du väljer ut hållbara bolag på bästa sätt? Vill du få bra avkastning på ditt kapital samtidigt som du använder dina pengar för att påverka företagen att verka för en hållbar framtid? Då är detta en kurs för dig!


  I den här kursen delar jag, Sandra Bourbon, med mig av vad jag lärt mig under de senaste fem åren som jag förvaltat Framtidsfeministens jämställda aktieportfölj. I kursen visar jag även hur min jämställda investeringsstrategi ser ut. Fokus ligger på att skapa en sund investeringsstrategi med de hållbarhetsparametrar som är viktiga för just dig.  Målet med kursen: Investera i hållbara bolag för en bättre framtid genom att formulera din hållbarthetsinvesteringsstrategi och välja hållbara bolag till din aktieportfölj. Efter kursen kommer känna dig trygg när du investerar enligt din nya strategi. Du kommer verka för en hållbar framtid genom att investera hållbart. Du kommer känna dig lugn och säker på att strategin är rätt för dig. Du kommer också vara stolt över att använda ditt kapital för att påverka bolagen att fokusera på hållbarhet.


  Vi går igenom allt från grunden. Efter avklarad kurs kommer du ha formulerat din egen hållbara aktiestrategi med de parametrar som är viktiga för just dig.


  Lektionernas upplägg varierar från videos, demos, quiz, läsa text samt ladda ner dokument som du kan arbeta i och spara. Allt för att du ska kunna ta praktiska steg och direkt börja investera i hållbara bolag. I kursen kan du också diskutera hållbarhet och investeringar med de andra kursdeltagarna. Efter avslutad kurs tilldelas du ett diplom.  Kursen passar dig som

  • Brinner för hållbarhet
  • Vill ha bra avkastning på dina pengar
  • Vill verka för en hållbar framtid
  • Är nyfiken på aktier
  • Vill vara mer aktiv än att spara i fonder
  • Vill lära dig mer om hållbara och jämställda investeringar


  Kursen passar inte dig som

  • Vill bli rik snabbt
  • Har det svårt ekonomiskt med t.ex. sms-lån


  Din lärare


  Sandra Bourbon
  Sandra Bourbon

  Sandra brinner för en framtid där alla har rätt till sin dröm! Privatekonomi behöver inte vara tråkigt och svårt: det gäller bara att komma igång. När väl pengarna har börjat jobba för dig kan du fokusera på annat!

  Sandra är grundare av Framtidsfeministen som investerar i jämställda bolag, är en uppskattad föreläsare inom finans och håller kurser inom privatekonomi, driver bloggen blog.framtidsfeministen.se samt peppar människor i sociala medier att komma igång med sitt sparande.

  Sandra tilldelades 2018 pris som en av Sveriges 101 Supertalang av Veckans Affärer och en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer av Resumé.

  Följ Framtidsfeministen på Twitter, Facebook, LinkedIn och Instagram och connecta med Sandra på LinkedIn.


   

  Läroplan


    Introduktion till börsen
  Tillgänglig om dagar
  dagar efter anmälan
    Dags att investera!
  Tillgänglig om dagar
  dagar efter anmälan

  Vanliga frågor


  När börjar och slutar kursen?
  Kursen börjar nu och du har tillgång till kursen under ett helt år! Det är en onlinekurs som du studerar i egen takt - du bestämmer när du börjar och när du är klar.
  Hur länge har jag tillgång till kursen?
  Efter inskrivning har du obegränsad tillgång till kursen under ett helt år - över alla enheter du äger.
  Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
  Vi vill att du ska vara nöjd! Om du inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss inom 30 dagarna och vi ger dig en fullständig återbetalning.
  Vad gör jag om kursen är för lätt eller för svår?
  Vi vill att du ska vara nöjd! Kontakta oss inom 30 dagar från det att du köpt kursen så ger vi dig pengarna tillbaka.
  Hur gör jag om jag har frågor under kursens gång?
  För de flesta lektionerna finns en kommentarssektion. Där kan du ställa dina frågor och få svar. Du kan också kontakta kursens lärare direkt via E-mail.
  Kan jag gå kursen från min mobiltelefon?
  Ja! Du kan logga in på alla dina enheter och göra kursen därifrån det känns bäst. Att titta på en lektion eller två på vägen till arbetet via mobilen är mycket uppskattat.
  Behöver jag köpa något analysprogram?
  Nej. I kursen visar vi verktyg som är gratis.

  Kursen är inte öppen för anmälan.