Kom igång med daytrading

9 essentiella steg närmare din framtida karriär som daytrader

   Se trailer

Har du handlat med aktier under några år men svårt att nå nästa nivå? Känner du dig osäker på när köpa och sälja en viss aktie? Saknar du en plan och strategi och har lätt för att bli girig? Kanske drömmer du om en framtid där du kan försörja dig på daytrading, styra din egen tid och få pengarna att räcka till en guldkantad pension. Då är detta kursen för dig!

I den här kursen lär Patricia Hjärtner dig sina bästa tips från 10 år som daytrader.


Målet med kursen är att du ska ta ett stort kliv mot att kunna försörja dig på daytrading. Efter kursen kommer du ha en plan med din handel och en tydlig köp- och säljstrategi. Du kommer veta hur du på bästa sätt planerar upp dagen som daytrader, vilken information som är viktig och hur du kan tjäna pengar på aktiehandel. Du kommer känna dig tryggare i din handel genom att kontrollera girighet och använda verktyg inom analys och börspsykologi. Efter kursen kommer du ha en plan för hur du når dina mål som framtida daytrader.

Kursen fokuserar på daytrading av aktier på Stockholmsbörsen.


Lektionernas upplägg varierar från videos, demos, quiz, läsa text samt ladda ner dokument som du kan arbeta i och spara. Allt för att du ska kunna ta praktiska steg direkt och utvecklas som daytrader. Efter avslutad kurs tilldelas du ett diplom.


Kursen passar dig som

  • Har handlat med aktier under en tid men saknar en strategi
  • Vill styra över din egen tid
  • Vill använda köp- och säljlägen till din fördel
  • Ta din aktiehandel till nästa nivå
  • Vill öka ditt kapital


Kursen är inte för dig som

  • Vill bli rik snabbt
  • Aldrig har handlat med aktier
  • Har det svårt ekonomiskt med t.ex. sms-lån


"Kursen gav mig större säkerhet i min trading. Den kombinerar teori med praktiskt arbete vilket är en styrka. Patricia delar generöst med sig av sin kunskap vilket har fått mig att våga mer."

- Birgitta Bäckström

Din lärare


Patricia Hjärtner
Patricia Hjärtner

Patricia är daytradern som brinner för att få andra att utvecklas i sin handel för att kunna leva sin dröm. Hon tröttnade på nio till fem-jobbet och försörjer sig idag på daytrading vilket ger henne mer tid att spendera med familj och vänner.

Patricia är författaren av boken Aktiedagboken. Hon är grundare av Hjärtner och Partner som under flertalet år erbjudit kurser inom daytrading i hela Skandinavien.

Patricia driver också bloggen Tradingmamman där hon sprider kunskap kring investeringar och privatekonomi.

Patricia är flitigt anlitad aktieexpert i media, som Dagens Nyheter, Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Amelia.

Följ Tradingmamman på Instagram och Facebook.


"Kursen lärde mig vikten att hålla mig till en strategi, hitta köp och säljsignaler samt att många små affärer till slut blir en stor summa. Jag kan starkt rekommendera kursen för dig som vill ta daytradingen till nästa nivå.”

- Lena Swanström

Läroplan


  Välj låga kostnader
Tillgänglig om dagar
dagar efter anmälan

Vanliga frågor


Hur gör jag om jag har frågor under kursens gång?
För de flesta lektionerna finns en kommentarssektion. Där kan du ställa dina frågor och få svar. Du kan också kontakta kursens lärare direkt via E-mail.
Kan jag gå kursen från min mobiltelefon?
Ja! Du kan logga in på alla dina enheter och göra kursen därifrån det känns bäst. Att titta på en lektion eller två på vägen till arbetet via mobilen är mycket uppskattat.
Behöver jag köpa programvara för att kunna följa kursen?
Nej. Kursen utgår från Avanzas plattform vilken är gratis att öppna ett konto via.
Behöver jag köpa något analysprogram?
Nej. Kursen utgår från Avanzas plattform som är kostnadsfri att skapa konto hos.