Från pensionsångest till pensionspepp

Steg för steg hur du maxar din allmänna pension på en vecka

   Se trailer

Tillhör du de människor som får ångest varje år när ditt orange kuvert dimper ner? Har du ångest över hur du kommer leva som pensionär? Känner du dig stressad för att du inte har koll på din pension? Saknar du kunskapen för att ta kontroll och veta vad du kan påverka när det kommer till din pension?Förutom pensionsångest är problemet faktiskt större än så...

Det handlar om ditt framtida liv! Den enda som kan ta kontroll är du!

Genom att ta kontroll NU kan du säkra att ditt liv som pensionär blir så som du vill.Intalar du dig att du ska lösa pensionen "sen"? Kanske har du till och med lovat dig det år ut och år in...

I hate to break it to you - du kommer med största sannolikhet ta tag i din pension när det är FÖR SENT! När du redan är pensionär. Och då kommer du plåga dig själv med ännu mera dåligt samvete "Varför tog jag inte tag i pensionen tidigare?! När jag hade chansen...".Tro mig, för jag vet. Mitt namn är Mia Ingelström och jag arbetar som Ekonomi-PT. Jag har under de senaste åren hjälpt hundratals människor att ta tag i sin privatekonomi och pension.

De flesta av mina klienter kommer till mig med pensionsångest. De har ångest för att de inte vet var de skulle börja. De tycker att pension är krånglig och tråkig.

Men efter att vi har tagit kontroll över deras pension steg för steg säger de samma sak: "Varför har jag inte gjort detta tidigare? Pension är lätt när du vet var du ska börja och hur du ska göra!"Jag är därför extra stolt att jag i samarbete med investd.se har skapat denna kurs.

Handling för handling tar vi tillsammans kontroll över din allmänna pension. Jag finns här för dig under hela kursen!Kursen utgår från den framgångsrika modell jag har utvecklat och förfinat tillsammans med över 100 klienter.

Modellen är uppbyggt av åtta fundamentala steg - som jag vet fungerar. Du kommer få ta del av denna framgångsrika modell för en bråkdel av det som mina klienter betalar.

I kursen fokuserar vi på handling för handling - vilket gör att vi tillsammans kommer ta kontroll över din allmänna pension.Målet med kursen: att handling för handling ta kontroll över din allmänna pension. Efter kursen kommer du känna dig pensionspepp! Du kommer känna dig stolt och bli en "go to"-person i ditt kompisgäng. Alla kommer vilja ha din hjälp! Du kommer veta hur ditt liv som pensionär kommer att se ut. Och kanske det bästa av allt: du kommer att ha gjort ALLT för att maxa din allmänna pension.I kursen går vi igenom det du behöver veta för att få kontroll på en stor del av din pension - den allmänna pensionen. Låt oss en gång för alla få ett slut på pensionsångesten och istället se fram emot pensionen!Och du är här: inte en dag för sent! Du har läst så här långt vilket gör mig säker på att du vill förändra ditt liv - och att du menar allvar. Du är redo att tillsammans med mig ta första steget mot total pensionskontroll. Handling för handling.Det börjar idag. Med dig. För den enda som kan ta kontroll över din pension är du, med hjälp av mig. Vad väntar du på? ;)Kursen passar dig som

 • Vill börja ta kontroll över din pension
 • Ta totalkontroll över din allmänna pension
 • Misstänker att du inte har gjort ett optimalt val i din premiepension
 • Vill börja maxa din allmänna pension
 • Inte vet var du ska börja
 • Vill gå från pensionsångest till pensionspepp
 • Bli expert på det orange kuvertet


Kursen passar inte dig som

 • Har bra koll på din allmänna pension
 • Vill ta tag i din tjänstepension (den här kursen handlar om den allmänna pensionen (=inkomstpension och premiepension))
 • Har fem år eller mindre kvar till pensionen
 • Har gått i pension


”Innan kursen var jag en sådan där typisk person som slängde det orange kuvertet i papperskorgen. Det bästa med kursen var att jag nu vet vad jag ska göra med kuvertet samt att jag har sett över mina fonder i premiepensionen och bytt två av tre som hade höga avgifter. Mer pension till mig!”

- Eleni

Din lärare


Mia Ingelström
Mia Ingelström

Mia Ingelström är Sveriges första ekonomi-PT och grundare av Financial Fitness. Mia hoppade av sitt trygga nio till fem-jobb för att kunna ägna sig helhjärtat åt sin passion: att hjälpa andra göra det absolut bästa de kan med sin ekonomi .

Mia är en flitigt anlitat ekonomiexpert i TV, krönikor och podcasts. Hon är aktuell med boken Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor som kommer ut 2021. Mia hjälper klienter över hela Sverige att gå från ångest till pepp när det kommer till privatekonomi och pension.


Läroplan


  Introduktion till din pension
Tillgänglig om dagar
dagar efter anmälan
  Introduktion till allmän pension
Tillgänglig om dagar
dagar efter anmälan

Vanliga frågor


Hur gör jag om jag har frågor under kursens gång?
För de flesta lektionerna finns en kommentarssektion. Där kan du ställa dina frågor och få svar. Du kan också kontakta kursens lärare direkt via E-mail.
Kan jag gå kursen från min mobiltelefon?
Ja! Du kan logga in på alla dina enheter och göra kursen därifrån det känns bäst. Att titta på en lektion eller två på vägen till arbetet via mobilen är mycket uppskattat.