Maxa ditt sparande

Allt du behöver veta för att ta kontroll idag

Trött på att pengarna inte räcker till i slutet av månaden? Ångest över att du borde spara? Somnar du så fort du hör ordet budget? Då är detta kursen för dig!

I den här snabbkursen delar jag, Sandra Bourbon, med mig av hur jag tog kontroll över min egen privatekonomi för snart 10 år sedan.

Och ja: kursen är helt kostnadsfri!


Målet med kursen: Bestämma hur mycket du vill spara per månad. Efter kursen kommer du ha en klar bild över hur mycket du kan spara per månad och vad du behöver göra för att maxa ditt sparande. Du kommer känna dig stolt och lugn som tagit första steget mot att ta kontroll över din privatekonomi.


Lektionernas upplägg varierar från videos, demos, läsa text samt ladda ner dokument som du kan arbeta i och spara. Allt för att du ska kunna förändra ditt liv. Efter avslutad kurs tilldelas du ett diplom.Kursen passar dig som

  • Vill ta tag i din privatekonomi
  • Är nybörjare
  • Har ont om tid
  • Inte vet var du ska börja


Kursen är inte för dig som

  • Vill bli rik snabbt
  • Har det svårt ekonomiskt med t.ex. sms-lån
  • Redan investerar i aktier och har bra koll på börsen


Din lärare


Sandra Bourbon
Sandra Bourbon

Sandra brinner för en framtid där alla har rätt till sin dröm! Privatekonomi behöver inte vara tråkigt och svårt: det gäller bara att komma igång. När väl pengarna har börjat jobba för dig kan du fokusera på annat!

Sandra är grundare av Framtidsfeministen som investerar i jämställda bolag, är en uppskattad föreläsare inom finans och håller kurser inom privatekonomi, driver bloggen blog.framtidsfeministen.se samt peppar människor i sociala medier att komma igång med sitt sparande.

Sandra tilldelades 2018 pris som en av Sveriges 101 Supertalang av Veckans Affärer och en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer av Resumé.

Följ Framtidsfeministen på Twitter, Facebook, LinkedIn och Instagram och connecta med Sandra på LinkedIn.


 

Läroplan


  Maxa ditt sparande
Tillgänglig om dagar
dagar efter anmälan
  Tack!
Tillgänglig om dagar
dagar efter anmälan

Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar nu och du har tillgång till kursen under ett helt år! Det är en onlinekurs som du studerar i egen takt - du bestämmer när du börjar och när du är klar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Efter inskrivning har du obegränsad tillgång till kursen under ett helt år - över alla enheter du äger.
Kan jag gå kursen från min mobiltelefon?
Ja! Du kan logga in på alla dina enheter och göra kursen därifrån det känns bäst. Att titta på en lektion eller två på vägen till arbetet via mobilen är mycket uppskattat.

Starta nu!