Medlemskap - Full tillgång

Tillgång till alla våra kurser till och med sista september

Redo att ta din privatekonomi och investeringar till nästa nivå?

Då är detta medlemskap för dig!


FULL TILLGÅNG

Du får tillgång till alla våra kurser.

Gör så många kurser du vill, när du vill, var du vill, hur många gånger du vill.

Våra lärare ger dig sina bästa tips och trixs. De berättar hur de gör så att du kan inspireras och ta dina investeringar till nästa nivå.

I de flesta kurserna kan du ställa frågor direkt till lärarna.


OBEROENDE

investd.se är oberoende vilket betyder att vi inte samarbetar med banker eller andra sponsorer. Du kan alltså vara säker på att lärarna är helt ärliga.MEDLEMSKAPET

Du har 30 dagar pengarna tillbaka-garanti om du inte är nöjd.Se nedan vilka kurser som ingår och läs mer om respektive kurs genom att klicka på kursen.


 
 

Vanliga frågor


När börjar och slutar kurserna?
Kurserna börjar nu och du har tillgång till kursen så länge du är betalande medlem! Det är onlinekurser som du studerar i egen takt - du bestämmer när du börjar och när du är klar.
Hur länge har jag tillgång till kurserna?
Till och med sista september.
Vad händer om jag är missnöjd med kurserna/medlemskapet?
Vi vill att du ska vara nöjd! Om du inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss inom 30 dagarna och vi ger dig en fullständig återbetalning.
Hur gör jag om jag har frågor under kursens gång?
För de flesta lektionerna finns en kommentarssektion. Där kan du ställa dina frågor och få svar. Du kan också kontakta kursens lärare direkt via E-mail.
Kan jag gå kursen från min mobiltelefon?
Ja! Du kan logga in på alla dina enheter och göra kursen därifrån det känns bäst. Att titta på en lektion eller två på vägen till arbetet via mobilen är mycket uppskattat.
Hur är kurserna upplagda?
De olika kurserna skiljer sig åt. Du kan läsa mer under respektive kurs. Det finns snabbkurser som tar några timmar att göra och medellånga kurser som tar någon vecka att göra. Vi rekommenderar att du går tillbaka till kursen för att repetera. Några kurser har korta lektioner och klipp medan andra har långa inspelade webinars.

Dags att ta din privatekonomi och investeringar till nästa nivå!

Kursen är inte öppen för anmälan.

Medlemskapet har ingen bindningstid eller uppsägningstid.


Frågor om medlemskapet? Maila oss på [email protected] Hoppas vi ses!