Yr14jtsdszgx8rhzm1kf

Starta långsiktigt sparande i fond

8 enkla steg att få pengarna att jobba för dig medan du sover

   Se trailer

Drömmer du om en guldkantad pension, ett litet torp i skogen, att äga ditt eget boende eller ekonomiskt lugn - då är detta kursen för dig!

I den här kursen delar jag med mig av vad jag lärt mig under de senaste tio åren och hur du skapar en bra bas i dina investeringar genom att månadsspara i en bred fond. Du får ett sparande som blir av och tar minimalt av din dyrbara tid.

Målet med kursen: Starta ett långsiktigt sparande i en fond så att pengarna börjar jobba för dig

Vi kommer gå igenom allt från grunden (vad en fond är, hur du väljer bästa fonden, vad en rimlig fondavgift är, göra en snabbudget m.m.) och i slutet kommer du ha valt fond och startat ditt månadssparande.

Lektionernas upplägg varierar från videos, demos, quiz, läsa text samt ladda ner dokument som du kan arbeta i och spara. Allt för att du ska kunna ta praktiska steg direkt och få igång dina pengar att börja jobba för dig. Efter avslutad kurs tilldelas du ett diplom.


Din lärare


Sandra Bourbon
Sandra Bourbon

Sandra brinner för en framtid där alla har rätt till sin dröm! Privatekonomi behöver inte vara tråkigt och svårt: det gäller bara att komma igång. När väl pengarna har börjat jobba för dig kan du fokusera på annat!

Sandra är grundare av Framtidsfeministen som investerar i jämställda bolag, är en uppskattad föreläsare inom finans och håller kurser inom privatekonomi, driver bloggen blog.framtidsfeministen.se samt peppar människor i sociala medier att komma igång med sitt sparande.

Sandra tilldelades 2018 pris som en av Sveriges 101 Supertalang av Veckans Affärer och en av Näringslivets 150 Superkommunikatörer av Resumé.

Följ Framtidsfeministen på Twitter, Facebook, LinkedIn och Instagram och connecta med Sandra på LinkedIn.


Läroplan


  Ränta på ränta
Tillgänglig inom dagar
dagar efter anmälan
  Börsen
Tillgänglig inom dagar
dagar efter anmälan

Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar nu och du har tillgång till kursen under ett helt år! Det är en onlinekurs som du studerar i egen takt - du bestämmer när du börjar och när du är klar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Efter inskrivning har du obegränsad tillgång till kursen under ett helt år - över alla enheter du äger.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill att du ska vara nöjd! Om du inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss inom 30 dagarna och vi ger dig en fullständig återbetalning.

Starta nu!